26.10.13

Vecina Angry Birds igara danas besplatna!

angry birdsAngry Birds je veoma poznata igra na svim pametnim telefonima, Rovio kao proizvodac ove igre je napravio osim prve Angry Birds i razne druge titule kao Angry Birds Star Wars, po licenzi su pravili Star Wars i Star Wars II igre i smiju cak koristiti originalnu muziku ili cak firuge praviti slicnima karakterima u filmu.

Danas “nekako”, greskom ili ne skoro sve titule su besplatne! Od prve verzije “Angry Birds”, preko Angry Birds Star Wars i Star Wars II do Angry Birds Rio. Kod nas je Angry Birds Season i Space jos uvijek placene ali cujemo glasine kako kruze ako se postavi telefonska regija na Thailand ili Veliku Britaniju onda su i te dvije besplatne, nije provjereno od nas ali mozete vi provjeriti pa nama napisati u komentarima.
Angry Birds igraAngry Birds
od: Rovio Entertainment Ltd.
Verzija: 3.3.0.0
Cijena: Besplatno

Angry Birds Star Wars igraAngry Birds
od: Rovio Entertainment Ltd.
Verzija: 1.4.2.0
Cijena: Besplatno

Angry Birds Star Wars II igraAngry Birds
od: Rovio Entertainment Ltd.
Verzija: 1.0.1.0
Cijena: Besplatno

Angry Birds Rio igraAngry Birds
od: Rovio Entertainment Ltd.
Verzija: 1.7.0.0
Cijena: Besplatno

4 komentara :

  1. jeste i ove dve su free, jedino sto nema star wars II u ponudi (mozda zato sto imam WP7, pa je market razdvojen)

    ReplyDelete
  2. Ja sam skinuo sada sve, postavio regiju prvo na thailand i ima seasons besplatno, a na meksickoj regiji ima star wars II. I sada su sve u kompletu. Ukupno 6.

    ReplyDelete
  3. od danas nema vise za dz, ni kod stare babe! je li to prebacujes u settings>region ilanguage>region format!? (mislim samo ova stavka region format je dovoljna, ostalo ne diram? predpostavljam! kod meme je na uk i skinuo sam sve osim II) hahaha eto i odgovora samo da sam procitao sledeci clanak do kraja! ;)
    pa zasto mislis da je greskom i pre su bile ove akcije i koliko sam upratio budu vikendom, obicno nedjeljom.

    ReplyDelete
  4. mislim da su greskom jer bi Rovio objavio neki tekst uz to ako su besplatne. Angry Birds je bila 1 sedmicu besplatna za rodendan na Windows Phone-u kao godinu dana aplikacija postoji na windows phone i besplatno. a mislim i da je greska jer nije svugdje besplatna bila, da su to sa namjerom radili bilo bi svugdje besplatno pa opet svugdje placena. Budu ove akcije ali ne u ovom obimu, plus se zna za njih od razvijaca a ne od stranica koje su slucajno naletile na to :)

    ReplyDelete

Ostavite komentar