11.10.13

Facebook Beta aplikacija sa novom nadogradnjom

IMG_2353
Facebook Beta aplikacija dobila novu nadogradnju, ovo je jedna od rijetkih aplikacija koja se redovno aktualizira sa popravkama, novostima i novim funkcijama. Facebook Beta je aplikacija koja sluzi Microsoft-u za testiranje novih funkcija prije nego sto one izadu u oficijelnu aplikaciju “Facebook”.

U novoj verziji, koja je za WP7 kao i za WP8 Microsoft-ovi razvijaci su napisali da su dodali jos par jezika (prevoda) u aplikaciju i popravili generalno brzinu aplikacije.

Facebook Beta
od: Microsoft Corp.
Verzija: 5.1.1.1
Cijena: Besplatno

10 komentara :

  1. Željko Majstorović11 October, 2013

    A sta je sa dolaskom notifikacija? To nista -.-

    ReplyDelete
  2. To izgleda i ne mogu napraviti. jer je problem u samom windows phone kako on "barata" sa notifikacijama. Po meni je problem u Microsoft-u i Windows Phone-u nego sto je u aplikaciji samoj.

    ReplyDelete
  3. Dragan Jovanovic12 October, 2013

    uzas koliko koci i sporo ucitava, nadam se nekom update-u skorije da sredi stvari, inace mnogo bolje i lepse od predhodne verzije

    ReplyDelete
  4. Željko Majstorović12 October, 2013

    Primjetio sam da nije do aplikacije jer ona nekad radi nekad ne.
    Mozda bi MS trebao izbaciti update da dobijemo nekakav funkcionalan notification center ili tako nesto.

    ReplyDelete
  5. Jeli WP7 verzija u pitanju?! Jer ja na WP8 bas uzivam sada u facebook aplikaciji, niti dugo ucitava, niti koci igdje. ima svoje problecice male ali vjerujem da ce uskoro to srediti.

    ReplyDelete
  6. Dragan Jovanovic13 October, 2013

    7.8

    ReplyDelete
  7. Da, zato i koci. radi "srednjih" spcifikacija windows phone 7 uredaja. Na Windows Phone 7 ja preporucujem koristenje ugradenog pristupa facebooku objavama, facebook chatu itd.

    ReplyDelete
  8. Željko Majstorović20 October, 2013

    Ipak mislim da je moguce napraviti ovu aplikaciju da radi normarno po pitanju notifikacija. Twitter aplikacija savrseno radi, obavijesti dolaze odmah.. nikakvih stekanja i manjkavosti

    ReplyDelete
  9. kod mene twitter nema nikakvih notifikacija :( ako ih ima onda kasni par dana.

    ReplyDelete
  10. Željko Majstorović21 October, 2013

    Instaliram svaki update od beta aplikacije ali nema bas nekog pomaka. Twittwr super radi, skinuo sam onu koja se nudi na marketu. Mobitel je L800 i wp7.8

    ReplyDelete

Ostavite komentar