30.10.13

HTC 8x se puni nakon GDR3 i u ugasenom stanju

HTC_8X_Charging

HTC 8x je prvi model Windows Phone 8 serije koji dobija zvanicno GDR3. I odma nakon izlaska su neki korisnici primjetili da se HTC puni iako nije upaljen. Do sada je to ovako izgledalo da ako ugasen telefon prikljucite na punjac on automatski upali u sistem. Medutim HTC je izgleda ugradio nesto novo u svoj firmver sto ima omogucava punjenje i ugasenog telefona. Sigurno ce dosta korisnika reci za ovo da je veoma dobra stvar.

Sta vi mislite o ovom potezu sto je HTC ugradio nesto novo u svoj firmver sto se nije ocekivalo uopste?

GDR3 nadogradnja za ostale uredaje kao Samsung Ativ S, sve Nokia Lumije i Huawei se ocekuje ovih dana. Medutim postoji i glasina da GDR3 za Nokiju nece uskoro izaci. Kako je Stephen Elop izjavio na Nokia World Lumia Black nadogradnja stize slijedece godine, a mi kako znamo Nokia je izjavila da ce te nadogradnje dostavljati zajedno sa GDR verzijama iz Microsoft-a.

izvor fotografije : WPCentral

1 komentara :

  1. Napuni se ugašen ali i ne može prepoznati kada ga se upali i skine s punjaca koliko je dugo na bateriji. Ne ispisuje više da je manje od sat vremena na bateriji već ispiše da je dan i 3 sata na bateriji :D

    ReplyDelete

Ostavite komentar