20.10.13

Jelena Miodragovic i “MessageMe” “Parking BiH” i “Da li ste znali”

Ove tri aplikacije u nazivu cemo vama sada prezentirati jer su od domaceg razvijaca – Jelene Miodragovic. Prvo malo nesto o razvijacu Jelena je student Elektrotehnickog fakulteta u Banja Luci, uz to je i Microsoft Student Partner. U programu MSP-a su nastale i njene aplikacije.

MessageMe


MessageMe aplikacija

Ova aplikacija je veoma korisna i sluzi za one trenutke kada nemate inspiraciju da napisete nesto nekome, aplikacija ima "nacrte” u sebi i generalne poruke sortirane po kategorijama od ljubavnih do praznicnih. I tu nije kraj aplikaciji jer te poruke mozete podijeliti email-om ili sms porukama, posebno je dobro sto se samo text poruke prenese u polje poruke i odma je mozete slati bez daljeg obradivanja. Tekstovi su dostupni na srpskom i engleskom jeziku unutar aplikacije.

Parking BiH


Parking BiH

Parking BiH je aplikacija pomocu koje mozete placati svoje parking mjesto u Bosni i Hercegovini kako se vidi iz naziva aplikacije. Za sada je podrzano 8 gradova, pozeljno bi bilo jos da se doda ali za to ce trebati vase ocijene razvijacu da ona zna koji su to gradovi. Placanje je veoma jednostavno, ide preko m:tel mobilnog operatera, vase je samo da unesete registarske tablice vaseg automobila u aplikaciju (u podesavanjima). Nakon toga kada dodete na parking izaberete zonu u kojoj ste i posaljete zahtjev porukom.

Da li ste znali


Da li ste znali

Dali ste znali je aplikacija puna zanimljivosti, za sve one koji vole znati vise od ostalih, evo jedan izvor informacija, potrebnih i nepotrebnih ali nekada je bitno je znati! Aplikacija je uradena veoma lagano, brzo se otvara, sve radi kako treba. Zanimljivosti su poredane po abecedi, medutim ako pritisnete pocetno slovo jedne kategorije mozete preskociti tekst do kojeg slova zelite doci.
Sve u svemu dobre ideje, nadamo se daljim razvoju aplikacija domacih razvijaca kao sto je Jelena. Skinite aplikacije i isprobajte ih, aplikacije rade na WP7 i na WP8.

1 komentara :

Ostavite komentar