11.10.13

Nokia betalabs izdali aplikaciju za “Glance” zaslon

WPCentral_Glance_Background

Nokia betalabs koji se bave testiranjem novih funkcija i aplikacija vec duzi niz godina, ovaj put su napravili beta aplikaciju za Nokia Lumia uredaje koji imaju Amber nadogradnju, i uz to “Glance” zaslon. Sa ovom aplikacijom su omogucili da postavite sliku u pozadinu “Glance” zaslona, dodali su i mogucnost da dodate svoje fotografije i da budu iza sata koji je na “Glance” zaslonu. Uz to mozete svoje fotografije obraditi prije nego sto ih postavite sa 4 razlicita efekta ili u bojama koje su dostupne.

wp_ss_20131002_0015wp_ss_20131002_0016

Za aplikaciju vam je potreban Nokia Lumia telefon sa zadnjom nadogradnjom Amber. A aplikaciju mozete skinuti ispod i isprobati. Po nama ovo i nema nekog smisla, ni Glance zaslon ni ova slika u pozadini jer Windows Phone ima vec zaslon za zakljucavanje sa slikom, satom, datumom i osnovnim notifikacijama.

Kako smo trazili po internetu nasli smo forum wpcetral na kojem je jedan clan objavio jednu fotografiju izgleda iz Bosne i Hercegovine jer je na fotografiji telefon sa pozadinom na glance zaslonu o “bh fanatikosima” (navijacima BiH reprezentacije), pogledajte ispod.

New Image

Ako zelite jos fotografija, mi cemo postaviti link do foruma gdje smo nasli i ovu pa prelistajte malo i mozete tamo onda sebi i skinuti koju pozadinu lijepu.

Glance Background
od: Nokia Corporation
Verzija: 1.0.1.1
Cijena: Besplatno


izvor slika : WPCentral, forum WPCentral

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar