27.5.12

Reinstaller aplikacija

Reinstaller aplikacija dobila je nadogradnju na verziju 1.5 i zelimo je vama prestaviti jer sada je upotpunjena. Radi se o aplikaciji koja se uloguje u vas windowsphone.com profil gdje se svako registruje kada dobije Windows Phone i kada ga prijavi sa svojim Windows Live emailom. Predpostavljamo da su to svi uradili i nastavljamo, aplikacija onda pregleda vase aplikacije koje imate trenutno na vasem telefonu i pregleda aplikacije koje ste od samog pocetka skidali sa Marketplace-a i ako ima neka koju ste slucajno izbrisali ili ako ste resetovali vas telefon onda je s ovim mozete vratiti.

Super aplikacija jer zamislite da st eresetovali telefon a imali ste nekih 150 200 ili 300 aplikacija, ko ce to rucno opet sve instalirati, i uopste upamtiti koje su to sve aplikacije bile. A druga je stvar jos ako ste platiti za te aplikacije, ova aplikacija vam omogucava da sve instalirate ponovo ili cak da odaberete koje zelite opet instalirati, a koje ne. Veoma korisna aplikacija i treba je svako imati.

reinstaller

Moram napomenuti da ova aplikacija prepoznaje samo aplikacije oficijelne to znaci sa Marketplace-a. “Domace prozivodnje” aplikacije ne prepoznaje i one se ne mogu vratiti ovom aplikacijom.
Reinstaller za Windows Phone Reinstaller
od WPfied
Verzija: 1.5
Cijena: Besplatno


Marketplace Link

Dodatak [01.06.2012]: Aplikacija (verzija 1.5) kako smo saznali ima jos poteskoce izvan Amerike ali sam kontaktirao programera i on mi je dostavio noviju verziju koja ce izaci uskoro i na Marketplace i koja radi bolje nego ova sto je sad na Marketplace-u, tako da ovu (verziju 1.5) mozete sad skinuti i dobit ce te obavijest kada nova stigne. poslao je vec aplikaciju u "AppHub" i sada ceka njenu verifikaciju i potpis Microsoft-a.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar