30.5.12

Photosynth izasao na Marketplace

Prije 15 dana smo pricali o Photosynth i kako smo nasli informacije da je u zavrsnoj fazi testiranja. Sada je aplikacija u Marketplace-u i mozete je skinuti, besplatna je. Isprobao sam je odma i primjetio da su je dobro uradili, odma na pocetku aplikacije upozorit ce vas da ne mozete koritistiti ako nemate gyroscope, ali mozete i bez njega, samo ce malo sporije okretati se slika kako vi okrecete na stranu da slikate.

Photosynth je aplikacija koja vam omogucava spajanje 360° fotografija, i kad kazem 360° mislim u sve pravce, preko glave, ispod nogu, oko vas, sve obuhvata!

U mom prvom testu fantasticno su spojene fotografije u jednu cijelu. Isprobajte i svidjet ce vam se. i u sobi nemojte ni pokusavati da sastavljate 360° panoramu jer nije moguce :) mozete neki dio samo uspjesno spojiti. I jos jedan savjet ako radite ove panorame nemojte se mrdati sa mjesta, preporucljivo i telefon da se ne mrda sa svoje visine i polozaja. Photosynth ima i opciju da vam snimi vase slike pomocu vaseg Windows Live profila koji ionako koristite na vasem WP7 u “oblak” i imat ce te sve vase Photosynth fotografije pri ruci sa vaseg racunara.

photosynth aplikacija primaryImage Photosynth
od Microsoft Corporation
Verzija: 1.0
Cijena: Besplatno


Marketplace Link

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar