19.5.12

Bridgstone Australija kupuju uposlenima nove Nokia Lumia 800 uredaje

BridgestoneAustWindows Phone i Nokia nose jos jednu pobjedu koja svjedoci o povjerenju u Windows Phone platformu! Ovaj put izvjestaj stize iz Australije, tacnije iz kompanije Bridgestone koja je odlucila da zamjeni dosadasnje radne telefone svojih uposlenih za Nokia Lumia 800 uredaje.

 

Nokia Lumia 800 je pobjedila tu utrku protiv iPhone-a i BlackBerry uredaja jer Windows Phone podrzava sve ono sto treba njihovim uposlenima, a to su funkcije poput Outlook, Word, Excel. Prvobitno im je trebao uredaj koji ce primati najbolje email-ove poslovne i prikazivati ih kako treba. Druga potreba je bila da se telefon spoji sa privatnim zivotom i da ne moraju mjenjati uredaj i koristiti jedan za posao drugi za privatni zivot. Tako kaze Scott Baxter, Group IT menedzer za Bridgestone :

 

Trazili smo nesto jako poslovno i to nas dovelo do Nokia Lumia 800. Daje nam najbolje iz oba svijeta - bezgranicnu integraciju za poznatim poslovnim alatima kao Outlook, Internet Explorer, Word, Excel, i PowerPoint kao i vrhunski kvalitet izradnje i dizajna.

 

Bexter isto spominje da Nokia Drive i Nokia Maps su isto bili jedni od presudni elemenata za kupovinu jer sad nema potrebe da se kupuju drugi uredaji za GPS navigaciju!

 

izvor: iTWire

preko: WPCentral

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar