3.1.14

Pozdravimo WP Novosti verziju 2.0!

WP novosti free mockup

Od danas postoji verzija 2.0 aplikacije WP Novosti i promjenili smo malo dizajn nakon dugo vremena, uskladen je jos vise sa stranicom i na prvi pogled se vidi da je aplikacija bas od WP Novosti stranice.
Osim izgleda promjene koje smo uveli u prosloj verziji i ovoj verziji su:
  • Lockscreen, da, od sada mozete podesiti WP Novosti za lockscreen na kojem ce pisati uvijek broj novih clanaka ako postoji naravno i pisat ce zadnja tri clanka.
  • Poboljsani Live Tile sa funkcionalnim brojem novih clanaka
  • Notifikacije za nove clanke u roku najdalje 30min. nakon objavljivanja clanka na stranici.
Jeste li zadovoljni sa notifikacijama od prosle verzije?! Naravno nije bilo nekih novosti da se pise o njima ali mislim da ste svi vec dobili notifikacije od nase aplikacije. Ova verzija 2.0 je davno obecana verzija, koju sam davno htio napraviti za vas vijerne korisnike i citaoce. Davn oste zaluzili i Live Tile i Lockscreen i notifikacije.
WP Novosti aplikacijaWP Novosti
od: Dino Borogovac
Verzija: 2.0.0.0
Cijena: Besplatno

13 komentara :

  1. Extra aplikacija sve bolja i bolja samo naprijed..

    ReplyDelete
  2. Hvala. a kakav je novi izgled? mislim ovaj zadnji clanak sto je sada preko cijele stranice... u postavkama se moze ugasiti novi izgled ko zeli stari nazad.

    ReplyDelete
  3. Evo sad sam uradio update na wp 7.8 pa cemo vidjeti ima li ovdje kakvih promjena ;)

    ReplyDelete
  4. Fino fino. A stovse tice wp novosti aplikacije nema u wp7 nikakvih promjena. Samo sam uklonio prevode one strane, ako koristis npr njemacki jezik na telefonu prine su neke stvari u aplikaciji bile na njemacki. Sada vise nije tako. A kasnije planiram i wp7 aplikacije mozda nadograditi na ove nove funkcije.

    ReplyDelete
  5. Nikola Konjatić04 January, 2014

    Lepo zaista izgleda početna strana, sve pohvale.
    Ako smem da iznesem sugestiju, voleo bi da se članci mogu čitati i sa belim fontovima na crnoj podlozi, tada bi bila savršena aplikacija (mada je i ovako i po izgledu, a još više po funkcionalnosti veoma dobra).

    ReplyDelete
  6. Zar nema 2.0 verzija plaćene app. wp novosti, samk besplatna je na 2.0 a plaćena je još 1.9

    ReplyDelete
  7. Zajedno sam ih poslao na testiranje i obore placenu verziju radi njihove greske jer nisu citali. Ulozio sam zalbu pa da vidim jeli moram cekati opet 5-7 dana ili mogu to ubrzati. Idiot koji je testirao aplikaciju kaze da nema u maternjem jeziku u opisu aplikacije da pise da je strana aplikacija. A pise naravno. U svakoj drzavi to je prva recenica da wp novosti su na bosanski/hrvatsi/srpski jezik.

    ReplyDelete
  8. Ok...jedno pitanje kad onemogućim notifikacije za wp novosti stalno izbacuje da ako zelim to mogu ukljucit,dali to mozes "popravit" da neizbacuje to stalno jer kad upalim app to izbaci pa kad izlazim iz app-a isto pa malo nervira 😞

    ReplyDelete
  9. oops :) to sam preskocio. znao sam da sam morao jos nesto srediti, a to je bilo to. da ne ponavlja ljudima da moraju upaliti. sad cu vidjeti da to odma sredim i posaljem novu verziju... Sorry

    ReplyDelete
  10. A jedno pitanje samo, gdje si iskljucio tu opciju? ako je ugasis u aplikaciji ne bi trebalo to izbacivati. a automatski se javlja ako ugasis tamo u pozadinskim zadacima...

    ReplyDelete
  11. Ostavis jednostavno upaljeno u pozadinskim zadacima. a ugasis u postavkama aplikacije "obavijesti" i nece ti stizati nista, niti ce trositi bateriju. ionako ne trosi bateriju i kada radi sve.

    ReplyDelete
  12. Moguce je izvesti, vidjet cu da implemeniram malo noviji nacin otvaranja clanaka. Ovaj dosadasnji nije bas ono sto zelim. kada to sredim bice otvorene mogucnosti kao povecavanje/smanjivanje fonta u clanku, mijenjanje pozadine iza teksta i boje teksta...

    ReplyDelete
  13. Novi izgled je super extra ..

    ReplyDelete

Ostavite komentar