27.1.14

Novi videozapis o Windows Phone 8.1 (Cortana i Here Maps)

WP 8.1
Danas se pojavio novi videozapis na kojem bolje vidimo ono sto smo objavili u proslom clanku tj. novi interfejs igrica, personalnog asistenta “Cortana” i uz to vidimo i Here Maps nove na samom kraju.


Po prezentaciji vidimo da je TellMe zaista postao pravi personalni asistent ali od proslog clanka do ove objave sada vidimo da se onaj mali krug inace manifestira i u drugom obliku i kada treba da napravi mjesta za neku aplikaciju on se smanji. Ako mene pitate ovo izgleda odlicno i uskoro se mozemo nadati jos vise informacija o WP 8.1.

I kroz video imamo vise detalja da je sve izgleda stvarno, a ne lazno kako su neki govorili. Mislim ako je neko uspio ovo ovako realno napraviti (lazirati) u videozapisu da izgleda i funkcionira ovako dobro onda je genije, s toga vjerujem da je ovo istina i da ce ovako ili slicno i izgledati na kraju ta funkcija.

5 komentara :

  1. Kad bi ovaj 8.1 windows trebao doci na mobilne sa 8.0wp..??

    ReplyDelete
  2. Razvijaci ce vjerovatno sredinom/krajem marta imati priliku da isprobaju dok ce obicni korisnici od pocetka aprila pa mozda cak i maja dobiti priliku. Zavrsetak radova na WP 8.1 se ocekuje do marta, isporuka proizvodacima ide nakon toga i tek na kraju isporuka korisnicima.

    ReplyDelete
  3. Zna li neko zasto Viber ne podrzava pregled video zapisa, a na androidu je to sasvim normalno

    ReplyDelete
  4. Viber druze je nula ,nahmanji je problem videozapis ..nerade notifikacije sto je najbitnije ..

    ReplyDelete
  5. Aham super sto prije to bolje jer ima nedostataka na wp8 valjda to poprave na dodatku wp8.1

    ReplyDelete

Ostavite komentar