15.1.14

BL Guide i BL Taxi Caller aplikacija

BL Guide   BL Taxi Caller
Danas vam zelim predstaviti dvije aplikacije domacih razvijaca. Momci koji su napravili ove dvije aplikacije su iz Banja Luke i pohadaju skolu Banjalucke gimnazije Racunarsko-informatickog smjera. Njih trojica se nazivaju i PGS (Programming Genius Society), u privatnom zivotu nose imena Nemanja Strkic, Marko Malinovic i Vladimir Pejic.

BL Guide

Zajedno su napravili ove dvije aplikacije koje vam zelim pokazati, a prva je BL Guide (Banja Luka vodic). To je virtuelni vodic kroz Banja Luku i sadrzi sve vazne informacije o smjestaju, ishrani i izlascima u tom gradu. U aplikaciji su tako i prisutni brojevi i dalje informacije lokacija koje su spremljene u aplikaciji. BL Guide takode ima mapu Banja Luke na kojoj mozete vidjeti sve lokalitete i da se mozete orijentisati po njima. Kao turista u Banja Luci ova aplikacija ce vam donijeti koristi.

BL Taxi caller

Druga aplikacija koju su napravili jeste BL Taxi Caller koja ima spremljene sve brojeve taxi centrala u Banja Luci, tako jednim klikom mozete pozvati taxi. Uz to imate i cijenu prevoza svakog taxija. Obje aplikacije su jos “mlade” i imaju jos dosta potencijala i razvoja ispred sebe. Od ovih momaka ocekujem u buducnosti jos dosta toga! Zelim im srece u daljem radu i razvijanju.
BL Guide aplikacijaBL Guide
od: PGS
Verzija: 1.0.0.0
Cijena: Besplatno

BL Taxi Caller aplikacijaBL Taxi Caller
od: PGS
Verzija: 1.0.0.0
Cijena: Besplatno

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar