9.1.14

Fascikle dostupne i prije Lumia Black nadogradnje

fascikle app setup

Fascikle smo tek u proslom clanku objavili da dolaze uz Lumia Black nadogradnju, a sada novost da za njih nije uopste potrebna Lumia Black nadogradnja. Potreban je samo Amber kako doznajemo (i naravno Nokia Lumia). Sa fasciklama mozete odrediti aplikacije koje zelite grupirati u “folder” (fasciklu) i zalijepiti na Start zaslon, i kada kliknete na Live tile onda se otvori aplikacija sa tim folderom otvorenim u kojem su sve aplikacije odabrane. mozete naravno izabrati vise aplikacija, i uz to imate i veliki Live Tile na kojem ce te vidjeti vise aplikacija. Ovo je korak prema sve boljem Windows Phone sistemu jer bas ovo su korisnici trazili na uservoice forumu za Windows Phone funkcije.

App_Folder_WP

Iznad vidite kako je jednostavno postaviti folder i kako mozete osim aplikacija i igre grupirati u folder. Naknadno postoji naravno funkcija podesavanja fascikla, svaku mozete prenaditi ili promijeniti raspored aplikacija unutar same fascikle.

Fascikle
od: Nokia Corp.
Verzija: 1.0.8.1
Cijena: Besplatno

3 komentara :

  1. Samsung je tu opciju dobio pre dva meseca .

    ReplyDelete
  2. Super opcija.

    ReplyDelete
  3. Da ko ovo voli njemu je super. Medutim meni dode isto ili otvorio folder ili presao samo desno gdje su sve aplikacije i pretrazio po imenu :) ali to je sve stvar ukusa.

    ReplyDelete

Ostavite komentar