11.1.14

Facebook Beta za Windows Phone 7 ima nadogradnju

facebook beta setup
Facebook Beta danas je dobila slijedecu nadogradnju za Winodws Phone 7 (7.8) u kojoj ne dobija nove funkcije nego vise popravak gresaka i popravljanje stabiliteta aplikacije. Svi je mozete preuzeti i isprobati. Javite nam ako postoji nekih problema kao i do sada.

Jedna razlika koju smo primjetili jeste “sta je aplikaciji potrebno” sekcija na stranici sadrzi VOIP-pozive. Ta funkcija postoji na stranici ali nije ugradena u aplikaciju. da li to znaci da razvijaci rade i na toj funkciji za ovu aplikaciju i da ce omoguciti VOIP pozive direktno preko Facebook-a kao i na Desktop racunarima?!
Facebook Beta
od: Microsoft Corp.
Verzija: 5.2.0.6
Cijena: Besplatno

2 komentara :

  1. Bas se primeti razlika. Aplikacija mnogo brze radi, notifikacije i za poruke i za sve ostalo stizu odma nema vise kasnjenja. Broj na plocici koji pokazuje koliko notf. ima odma se resetuje cim se udje u aplikaciju. Vise ne ostaje kao pre. Kad se otvori chat sa desne strane uvek pokazuje ko je tu vise ne baguje i odma se refresuje. Cak sam primetio da su ubacili i smajlice u porukama. Na plocici stoji sad cover slika sto pre nije bilo tako.

    ReplyDelete
  2. dobro je to cuti, jer ja nemam vise wp7 da mogu da provjerim. a to se cijeni da rade na tako vaznim aplikacijama. facebook je jedna od najvaznijih ako ne najvaznija aplikacija.

    ReplyDelete

Ostavite komentar