15.1.14

6tindr zamjena za Tinder aplikaciju stigla

6tindr setup

Iza ove aplikacije stoji veoma vrijedan razvijac pod imenom Rudy Huyn, on je razvio i ostale aplikacije poput 6tag (instagram), Wikipedia (neoficijelna), 9gag, 6snap (snapchat), 6sec (vine). To su njegove najpopularnije aplikacije i uvijek tezi ka tome da prije recimo Instagram-a oficijelnog izbaci zamjensku aplikaciju, tako je slucaj i sa 6snap i sa 6sec. Sve tri te njegove aplikacije kao i sada 6tindr su izasle prije oficijelnih sto je njemu pomoglo da stekne popularnost medu Windows Phone razvijacima.

6tindr_screens

Da se vratimo na temu, 6tindr je aplikacija pomocu koje se ulogujete na facebook, postavite kriterije u aplikaciji sta trazite (koji spol), koliko godina i do koje razdaljine od vase lokacije. Onda aplikacija pronade korisnike koji isto koriste ovu app i vi imate izbor da lajkate taj neciji “profil” ili ne, ako se desi da i sa druge strane primite lajk od iste osobe 6tindr vas spaja da mozete voditi chat sa tom osobom. Vi kada kliknete na lajk nekome onaj s druge strane nece nista znati o tome sve dok se ne potvrdi da je uzajamno.

Aplikacija sadrzi notifikacije kao i vecina aplikacija koje Rudy Huyn razvija i obavijestit ce vas uvijek o novim porukama. Osim toga ima ugradene posebne zvukove notifikacija za one koji imaju GDR3.

Nazalost na nasim prostorima, kao sto i ja skoro svakom drugom tehnologijom nedostaje jos broj korisnika. Nadam se da ce taj broj narasti, ne samo za ovu aplikaciju nego i za ostale. Iako je ovo prva verzija aplikacije ja jos nisam primjetu neku gresku ili nesto da ne radi kako bi trebalo. Sve vazne funkcije su tu i rade kako treba.
6tindr aplikacija6tindr
od: Rudy Huyn
Verzija: 1.0.0.0
Cijena: Besplatno

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar