25.8.15

Windows 10 kamera i Fotografije aplikacije imaju nadogradnju

Store novi Setup

Windows 10 aplikacije Kamera i Fotografije danas imaju nadogradnju i Microsoft prati reakcije korisnika posebno u nadogradnji Fotografije aplikacije. S istom ćemo i započeti, naime Windows 10 Mobile korisnici su se od prvog dana žalili na hamburger meni u pojedinim aplikacijama, Microsoft je sada uklonio isti meni iz Fotografije aplikacije i vratio nama poznati Pivot sistem.

 

Windows 10 Fotografije

Pivoti su „stranice“ unutar aplikacije koje se mogu pomjeriti sa jedne na drugu brisanjem u stranu, i to upravo radi sada opet Fotografije aplikacije. Naravno ni ovako nije još savršeno ali je korak unaprijed. Glavni meni i postavke su sada na dnu same aplikacije i pristupačnije korisniku.

 

Windows 10 Kamera tj. Lumia Kamera na Windows 10 ima danas također nadogradnju ali nedostaje izvještaj o izmjenama. Vjerovatno su tako male ili beznačajne za korisnike da ih Microsoft nije objavio. Nekad su promjene i irelevantne za korisnike i stručne da uopšte ne igraju ulogu nego će korisnik osjećati da aplikacija radi bolje i zbog toga nekad nema ni potrebe za izvještajem.

 

Preuzmite Fotografije aplikaciju za Windows 10 ovdje.

 

Preuzmite Windows 10 Kamera aplikaciju ovdje.

 

Obje aplikacije su univerzalne i tako isto možete pregledati vaš Windows 10 PC i trgovinu i imat će iste dvije aplikacije među onima sa nadogradnjama. Šta vi mislite o novom izgledu Fotografije aplikacije? Je li po vašim željama?

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar