16.8.15

Imate problem sa Windows 10 trgovinom, evo par savjeta

Store 16-08

Windows 10 oficijelno je izašao 29.07., a korisnici su imali šansu da uživaju do sada na Windows 10, usprkos svemu dobrom postoji i druga strana Windows 10, a to je da nekim korisnicima trgovina pravi probleme. Mi smo sastavili ovaj članak od savjeta koje smo pokupili svugdje na internetu za vas. Pa ćemo odmah početi.

 

  • Prije svega savjetujemo da instalirate sve nadogradnje u Windows Update. Settings > update & recovery > Windows Update.
  • Nakon toga savjetujemo unos “wsreset” u command prompt, to radite na slijedeći način. Selektirajte polje za unos u Cortani (traženje) > unesite wsreset i pojavit će se ikona trgovine sa objašnjenjem ispod „run command“ > pritisnite na to i komanda će se izvesti i cache trgovine će biti obrisan.
  • Isto možete uraditi i bez Cortane > pritisnite desnim klikom na Start > command Prompt (Run as Administrator) > unestie samo wsreset.exe i zatim enter. Trgovina će se otvoriti i cache će biti obrisan.
  • Ako niste u mogućnosti ažurirati određenu aplikaciju i dobivate error kod 0x80070002 pokušajte ugasiti Antivirus zaštitu koju koristite i pokušajte zatim ponovno.

 

Na kraju ako ipak imate grešku napišite je nam u komentarima i opišite detaljno kakva je greška trgovine, mi ćemo pokušati pronaći rješenje i dodati u ovaj članak za sve ostale koji će kasnije pročitati. Pretežno se problemi rješavaju nadogradnjom preko Windows Update jer je Microsoft otkrio grešku trgovine nedavno za koju je poslao i zakrpu korisnicima pored serverskih ispravki koje su uradili.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar