28.8.15

Novi render Lumia Talkman (Lumia 940/950) pokazuje uređaj u mat bijeloj varijanti

white940

Kako smo jučer pisali pojavile su se prve fotografije Lumia Cityman i Talkman, dva naredna flagshipa od Microsofta koji trebaju izaći još ove godine, vjerovatno do novembra. Danas se pojavila nova fotografija koja pokazuje manji model Lumia Talkman u mat bijeloj boji za razliku od fotografije koju smo jučer vidjeli u crnoj varijanti.

 

Lumia talkman 940-950

Lumia Talkman će doći u ove dvije varijante i obje izgledaju dobro i prate još uvijek liniju Lumia modela. Po nama ovo su prve Lumije pored Lumia 640 koje dolaze dizajnu Surface tableta blizu radi oštrih rubova, jasnih linija i staklom naprijed preko cijelog uređaja.

 

Nova fotografija pokazuje i četiri rupice za koje nismo još znali o ćemu se radi, smatrali su neki da je to LED za obavijesti ali ispostavilo se da su mikrofoni za „bogato snimanje“. Ti mikrofoni će biti vjerovatno u stilu Lumia 1520 i 928 ili 930 HAAC (High Amplitude Audio Capture) mikrofona koji snimaju odličan zvuk i u glasnim uvjetima kao koncertima. Većina mikrofona prima ili niske tonove dobro ili visoke dok uređaji sa HAAC mikrofonima su namješteni da mogu snimati sve moguće tonove i filtrirati čak nepotrebne što smo i vidjeli u prošlosti na Lumia 1520.

 

Šta mislite o bijeloj varijanti ovog modela?! Mi mislimo da se sada logotip Microsofta iza baš uklapa i sa kamerom izgleda dosta kvalitetnije nego u crnoj boji.

 

izvor: WMPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar