31.8.15

Današnje nadogradnje aplikacija

Store novi Setup

Danas ima par aplikacija koje pratimo nadogradnju sa novim funkcijama ili ispravkama vrijednim spomena. Instagram svima poznati portal za objavu fotografija i istoimena aplikacija je dodao novu funkciju postavljanja vodoravnog i uspravnog formata fotografija. Po prvi put od kako postoji Instagram korisnicima je omogućeno da postavljaju formate drugačije od 1:1 kvadratnog oblika.

 

Oficijelna aplikacija Instagram beta tu novu funkciju još nije dobila i ne nadamo se da će dobiti jer je zadnji put ažurirana prije više od godinu dana i očigledno je da je Instagram ekipa napustila razvijanje aplikacije za Windows Phone.

 

6tag

 

6tag novi setup

6tag je najpopularnija zamjenska aplikacija za Instagram na Windows Phone koja nije čekala i dobila je novo ažuriranje sa novom funkcijom postavljanja fotografija u vodoravnom ili porteskom formatu. Pored toga razvijač Rudy Huyn je dodao nove filtere za fotografije kao i ispravke grešaka tokom prijavljivanja. Nova verzija aplikacije je 5.6.0.2.

 

Preuzmite 6tag aplikaciju za WP ovdje.

 

Telegram Messenger Beta

 

Telegram Setup novi

Telegram Messenger beta je aplikacija za dopisivanje poput WhatsApp ili Facebook Messenger i ima danas nadogradnju na verziju 1.14 koja donosi:

  • Novu sekcija za podijeljene linkove
  • Bedževi nepročitanih poruka u skorašnjim pretragama
  • Dobivanje poruka i kada je aplikacija zatvorena
  • Poruke su označene kao pročitane iako su pročitane offline
  • Poboljšani sistem pretrage poruka

 

Dodatno Telegram oficijelno odbacuje naziv Beta i postaje samo Telegram Messenger.

 

Preuzmite Telegram Messenger za WP ovdje.

 

Hvala Draganu na javljanju.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar