11.8.15

Današnje nadogradnje aplikacija

Store novi Setup

Windows Phone danas ima nekoliko nadogradnji aplikacija koje mi pratimo. Među njima su Windows Insider aplikacije pomoću koje korisnici preuzimaju Windows 10 Mobile na svoj telefon, Opera Mini aplikacija i Fhotoroom.

 

 

Windows Insider aplikacija

 

Windows Insider kako smo iznad napisali služi samo kao otvarač porta za nadogradnje Windows Insiderima na telefonima. Današnja nadogradnja nema izvještaj o promjenama i zbog toga ne znamo o čemu se tačno radi. Da li dolazi novi Windows 10 Mobile build? Sigurno da, ali ne danas kao što smo očekivali.

 

Nadogradnja može donijeti i ispravke u gramatici na stranim jezicima jer Windows Insider ipak koriste korisnici na više jezika i upozorenja moraju biti prevedena kako bi svi shvatili da Windows Insider nije oficijelna nadogradnja.

 

Windows Insider aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

qr-phone-insider

 

Opera Mini za WP

 

Opera Mini za Windows Phone se nije baš proslavio kao na Desktopu jer nije položio naš test, a i korisnicima je upalo u oko nestabilno ponašanje aplikacije. Ipak Opera Mini ima mnogo fanova zbog kojih mi pratimo ovu aplikaciju i danas ima nadogradnju na verziju 8.1.0.131 bez izvještaja o promjenama. Ako nešto novo primjetite javite nam u komentarima ispod.

 

Opera Mini za WP možete preuzeti ovdje.

 

qr_opera_mini

 

Fhotoroom

 

Fhotoroom je jedna od prvih aplikacija za obradu fotografija koja je bila dostupna od WP7 dana pa i danas. Aplikacija posjeduje mnoštvo funkcija koje bi trebali isprobati. Fhotoroom razvijači su uspjeli stvoriti portal na koji korisnici mogu obrađene fotografije postavljati slično kao Instagram. Fhotoroom pratimo jer je dugo vremena bila jedino dostupna na Windows Phone.

 

Fhotoroom nadogradnja donosi izgleda samo manje ispravke i novu ikonu aplikacije na kojoj piše ime aplikacije, a do sada je bio objektiv.

 

Preuzmite Fhotoroom aplikaciju ovdje.

 

QR_Fhotoroom

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar