10.12.13

Socl aplikacija za Windows Phone stigla

socl
Za one koji ne znaju socl (izgovoreno kao social) je Microsoft-ov pokusaj okupljanja ljudi na socijalnoj mrezi. Sve oko socl je pocelo sa socijalnim pretragama, tako da ako vi nesto pretrazite mozete objaviti tu pretragu na socl i pricati sa prijateljima o tome, podijeliti lijepe fotografije itd.

Medutim kako je vrijeme prolazilo socl se razvio u nesto dosta vece, sada ima jos collage (kolaza) uz pretrazivanje sa kojim mozete napraviti kolage brzo, uz to sve fotografije snimljene sa Blink na vasim Windows Phone 8 telefonima idu ovdje na socl. Osim toga socl ima i Kodu sa kojim mozete programirati vlastite igre! I zadnja funkcija je Video Party tu su video sadrzaji podijeljeni na socl. U sustini socl je socijalna mreza ali na drugi nacin nego Facebook ili Twitter. Ovu aplikaciju su napravili Microsoft Research koji su napravili i druge dobre aplikacije, jedna od njih je Blink koja je veoma dobra.

Dugo se cekalo na aplikaciju za Microsoft-ovu vlastitu socijalnu mrezu ali od danas mozete skinuti Socl aplikaciju na vas Windows Phone. Stranica za vas desktop je - so.cl

Socl aplikacijasocl
od: Microsoft Research
Verzija: 1.0.0.0
Cijena: Besplatno

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar