5.12.13

Nokia Video Director aplikacija izbrisana?!

Nokia Video Director

Nokia je na prezentaciji u Abu Dhabi predstavila mnostvo novih aplikacija, jedna od njih je Nokia Video Director koja je prezentirana kao aplikacija koja reze video zapise sa vaseg telefona, i uz to moze se prenijeti projekat na Lumia 2520 tablet pa tamo nastaviti rad. Mana je jedna, nakon instalacije ove aplikacije vrlo brzo sam primjetio da se ne moze video obradivati, dodatno uz to se video ne moze snimiti na telefon, niti se moze poslati na SkyDrive ili bilo gdje drugo. Jedino mozete sastaviti video zapise i uz to napisati tekstove koji ce se pojaviti i to je sve, nakon toga nemate ni izbor da pogledate to sto ste sastavili. Jedini nacin prebacivanja jeste sa Lumia telefona na Lumia tablet putem NFC-a, sa telefona na telefon nije moguce. Postavlja se onda pitanje zasto je izdata aplikacija uopste za telefone?!

Sada vidim da je aplikacija jos na trgovini ali download je zabranjen, izgleda da su shvatili sta su uradili pa sada popravljaju prije nego sto dobije na hiljade losih recenzija. Nokia Video Director je lijepa ideja, samo su je trebali realizirati tacno.
Aplikacija ima stvarno dobru ideju i konacno sam pomislio evo aplikacije za rezanje, sastavljanje i obradivanje video zapisa direktno na telefonu. Nadam se stvarno da ce to popraviti i objaviti novu verziju uskoro.
Nokia Video Director aplikacijaNokia Video Director
od: Nokia corp.
Verzija: 1.0.9.2
Cijena: Besplatno

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar