5.5.16

WinZip Universal aplikacija postala univerzalna

WinZip Universal 04

WinZip Universal je aplikacija za kompresiju više podataka u jedan podatak. WinZip je kompanija pod vlasništvom Corel kompanije i danas su izdali svoju univerzalnu aplikaciju za Windows 10. WinZip obećava da s ovom aplikacijom možete otvarati komprimirane podatke iz 26 formata kao što su – .zip, .7z, .RAR, .zipx i mnogi drugi. Uz to posjeduje aplikacija spajanje na vaša cloud bazirana spremišta kao Dropbox, Google Drive, Box, OneDrive i CloudMe bez instalacije dodatnih aplikacija kako bi sadržaje mogli direktno povući ili spremiti na ili sa tih spremišta.

 

WinZip Universal 07

Izgled aplikacije na Windows 10 PC/Tablet

 

Aplikacija prima i podatke većih zapremina i ne trebate strahovati da ne može podnijeti i uz tom ožete te podatke podijeliti sa prijateljima, porodicom i drugim kontaktima kroz Facebook, LinkedIn i Twitter.

 

WinZip Universal Mobile Screenshot

Izgled Aplikacije na Windows 10 Mobile

 

WinZip posjeduje 20 dana probni period nakon kojeg se plaća kao godišnja pretplata za korištenje aplikacije i drugih usluga. Neke od značajki koje samo imaju Windows 10 univerzalne aplikacije jesu da se aplikacije kao i ova mogu direktno povezati sa Cortanom ali i koristiti druge funkcije kao drag and drop podatak direktno u aplikaciju kao da je Win32 program.

 

Preuzmite WinZip Universal za Windows 10 ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar