17.5.16

OneDrive aplikacija postala konačno dostupna i za PC/tablete sa Windows 10

OneDrive-logo-blue-bg

Microsoft je danas pustio u promet OneDrive univerzalnu aplikaciju koju koriste Windows 10 Mobile korisnici već nekoliko mjeseci. Aplikacija jeste bila cijelo vrijeme univerzalna ali su se razvijači odlučili tek sada da dopuste preuzimanje aplikacije na Windows 10 PC/tabletima.

 

OneDrive uwp 01

 

OneDrive je inače Microsoftov oblak za sve vaše podatke ili podatke vaše kompanije. Veoma sigurno okruženje koje drži vaše podatke na dohvat ruke sa bilo kojeg uređaja sa internet pristupom. OneDrive također veoma dobro se integrira u druge aplikacije koje mogu koristiti ove online podatke u svoje svrhe kao što to radi Office paket programa ili druge aplikacije.

 

OneDrive uwp 04

 

Ova aplikacija ne mijenja klijent za sinkronizaciju koji je dostupan za Windows i koji sinkronizira sve vaše podatke sa OneDrive sa podacima lokalnim na određenom mjestu koje odredite vi nego je više aplikacija koja omogućava pristup svim podacima bez početne sinkronizacije kao preko klijenta. Do sada smo imali samo preko web stranice pristup na naše OneDrive podatke ali sa aplikacijom je to mnogo brže i jednostavnije jer podržava drag and drop funkciju sa kojom možete prevući bilo koji podatak u aplikaciju da bi ga pohranili u oblak.

 

Prednost koju također ova aplikacija ima spram dosadašnjeg Windows klijenta jeste da podržava spajanje više Microsoft naloga u aplikaciji kako bi mogli koristiti sve vaše OneDrive mape kroz jednu aplikaciju.

 

Preuzmite OneDrive za Windows 10 ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar