21.5.16

Fedback Hub (povratne informacije) od sada mogu koristiti svi Windows 10 korisnici

Insider hub 01

Microsoft je do sada ostavljao mogućnost povratnih informacija preko Feedback Hub samo Windows Insajderima jer oni i koriste neoficijelne verzije i znaju greške i šta bi se trebalo ispraviti. Neko vrijeme već kruži glasina da će objaviti povratne informacije za sve Windows 10 korisnike i danas se to dogodilo.

 

feedback hub - feedback

Sistem za glasanje, pretragu, dodavanje novih unosa

 

Svako od vas, može (ne mora), poslati povratne informacije, glasati za druge prijedloge, slati prijedloge za izgled/funkcije i sve drugo vezano za Windows 10 ili Windows 10 Mobile. U aplikaciji također možete pratiti svoje prijedloge i dijeliti ih sa drugima, sakupljati nagrade ili ipak komentirati druge prijedloge.

 

feedback hub - announcements

Stranica sa novostima kao novi build, nove funkcije, objave o aplikacijama koje su dostupne samo za Insajdere…

 

Za sve one koji misle da imaju dobru ideju ili moraju objasniti Microsoftu kako se šta radi imaju ovu aplikaciju i mogu napisati i sakupljati glasove, na većinu dobrih unosa su reagirali i iskoristili za dalji razvoj Windowsa 10. Više nego ijedan drugi sistem do sada, dobrovoljni korisnici (Windows Insajderi) su ga oformili u ovo što danas vidimo.

 

Preuzmite Feedback Hub aplikaciju ovdje.

 

Napomena

 

Ako imate ideju/grešku za prijaviti prvo provjerite da li je neko drugi upisao istu ili sličnu ideju/grešku i glasajte za taj unos umjesto da stvarate novi unos, jer tako povratne informacije postaju preglednije.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar