4.5.16

[Insider] Groove Music aplikacija ima nadogradnju

Groove music naslovna 01

Groove Music aplikacija za Windows Insider korisnike na bržem načinu primanja nadogradnji danas ima nadogradnju koja ispravlja neke od grešaka nastale zadnjom nadogradnjom sistema. Današnja nadogradnja donosi aplikaciju na verziju 3.6.2048.0 i dostupna je samo za Windows Insidere na bržem načinu preuzimanja nadogradnji i to za PC/tablet i telefone.

 

Nova nadogradnja donosi:

  • Ispravljena greška 0x8004C029 koja je onemogućila korištenje i reprodukciju muzike sa Groove Music Pass na buildu 14328.
  • Ispravljena greška da nakon otvaranja aplikacije morate se prijaviti ponovo kako bi Groove Music Pass prepoznao pretplatu.
  • Ispravljena greška gdje na određenim uređajima (manjim) tekst na detaljima izvođača bio odsječen.
  • Ispravljena greška kada se koristi narator na trenutnoj reprodukciji i gdje se pozicionirao na neočekivano mjesto tokom navigacije između pjesama.

 

Poznate greške koje su bile i još su tu:

  • Prelaskom preko pjesama u trenutnoj reprodukciji na PC neće prikazati uobičajne kontrole i morate kliknuti desnim klikom kako bi došli do njih.
  • Reprodukcija muzike sa Groove Music u roku od 2 minute nakon prijave na računar će izbaciti grešku 9x19199ae. Savjetuje se čekanje 2 minute i onda možete pokrenuti reprodukciju bez problema.

 

 

Ova nadogradnja će stići kasnije i svim ostalim korisnicima, Microsoft prakticira Insider kanale za svoje aplikacije kako bi omogućio da aplikacije rade najbolje na dotičnom buildu moraju imati i zasebnu verziju tako brži i sporiji način imaju svoje verzije aplikacija, a Release Preview i oficijelna verzija aplikacija svoju verziju. Zbog toga nastaje često i zbunjenost koja nadogradnja je kada dostupna.

 

Preuzmite Groove Music za Windows 10 ovdje.

 

izvor: Microsoft

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar