5.7.12

WP7 Novosti aplikacija v 1.4

WP7 Novosti aplikacija kao i obecano stigla ubrzo, prosla je test certifikacije i u sljedecih 24 sata bi trebalo se pojaviti na vasim telefonima da ima nadogradnja na verziju 1.4.
Novosti u toj verziji 1.4 su:
  • Njemacki i Engleski jezik na cijelom zaslonu (ako koristite jedan od njih kao glavni jezik na telefonu)
  • Pripremio sam aplikaciju vec i za izlazak naseg ili bolje receno nasih jezika sa Balkana i cim bude dostupan nas jezik i marketplace i apphub u BiH, Hrvatskoj ili Srbiji bice i aplikacija na tim jezicima.
  • Malo je ubrzana aplikacija u tranzicijama, malo sam skratio kod tamo gdje se ponavljao i jos se ucim i nadam se da ce te mi oprostiti ako ipak naletite na gresku, za sad je jedina greska ako telefon kratko izgubi internet konekciju, aplikacija ce vam javiti “nemate internet konekciju...” - kao gresku
Imam vec pripremljenu sljedecu verziju sa malo bolje sredenom plocicom na korisnickom zaslonu, malo smanjen font na glavnoj plocici i sredena plocica na listi aplikacija jer ne moze tamo biti ista “ikona” kao i na korisnickom zaslonu radi malih slova. Pokusavam uvesti neku teksturu u pozadinu koja bi posjecala na blog. Osim toga pokusavam napraviti i prepoznatljiv logo i napravio sam par pa u fazi odluke je koji ce logo biti na kraju. To i mozda zivu plocicu vidjet ce te u sljedecim verzijama, uglavnom non stop radim na poboljsanju da vam pruzim skoro pa isti osjecaj i brzinu citanja bloga preko aplikacije kao na racunaru vasem.
A za sve one koji su skinuli aplikaciju molio bi za ocijenu preko telefona ili na windowsphone.com gdje je aplikacija kada je pregledate preko racunara
WP7 Novosti aplikacija WP7 Novosti
od Dino Borogovac
Verzija: 1.4
Cijena: Besplatno


Marketplace Link

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar