19.7.12

Track my Life aplikacija verzija 1.10


Aplikacija koju smo spomenuli vec par puta zabiljezila je danas jos jednu nadogradnju, ovaj put jednu manju. Programer je uklonio neke greske iz aplikacije, te napisao sta aplikacija koristi od vasih podataka a tj. - Nista! Jasno je napisao u opisu aplikacije na marketplace-u da aplikacija nista ne snima na svoje servere kako su navodili neki korisnici, te zasto koristi aplikacija dio telefona koji je povezan sa multimedijalnim sadrzajem "media", to je programer objasnio kroz dijeljenje na facebook da se taj dio telefona mora koristiti da bi mogao dijeliti poziciju iz aplikacije. I u tom slucaju kaze da se ne koriste licni podatci nego samo oni koji su potrebni za aplikaciju kada objavljujete na facebook-u poziciju iz nje.

Opet sam pogledao ocijene koje je primio programer i nezasluzeno je primio par niskih ocijena, a nezasluzene su prema nama sve ispod 5 zvijezdica. Zalosno je da narod ocijenjuje neke stvari kao "lose" iako je aplikacija besplatna. I kroz to daje programeru samo jednu ili dvije zvijezdice. Primjer je jedan tako los da nemoze biti gori, aplikacija koristi mape koje pruza Windows Phone nama korisnicima, i Windows Phone je locirao jednog korisnika ove aplikacije na pogresnom mjestu, tj. par kilometara dalje nego sto je bio u tom trenutku, aplikacija je naravno pokazala ono sto Windows Phone zapise i taj neki korisnik je dao aplikaciji samo 1 zvijezdu i kaze da je aplikacija sranje jer ga nije taco locirala - jednom!

Takvim korisnicima kazem odma, ako znas programirati, uradi bolje ali ne vjerujem da znas! A Dereku svaka cast na aplikaciji
Track my Life aplikacija Track my Life
od Arein
Verzija: 1.10
Cijena: Besplatno


Marketplace Link

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar