20.7.12

Nokia Drive 3.0 izasla u Marketplace sa novim funkcijama


Vec dobro poznata Nokia Drive aplikacija je jedna od najboljih GPS navigacija u telefonima i danas je dobila svoju slijedecu nadogradnju na verziju 3.0. Sa kojom su dodali neke nove funkcije poput “commute” koja prepoznaje puteve gdje inace idete, recimo ako imate redovan posao i ujutru krecete na posao odprilike u isto vrijeme “commute” vam daje informacije o vasem putu i kakav ce biti saobracaj, jeli zauzet ili ne. Nokia Drive u tom slucaju odabere za vas najbolji put.


Dodali su funkciju i koja okrene temu aplikacije cim pada mrak da ne bi previse svijetlo bilo u autu. I pored svega dodali su vise informacija na zivu plocicu, koja vas obavijestava sad o putevima koje inace koristite u to vrijeme, kao predvida da ce te opet tim putem ici i kada pritisnete zivu plocicu odvede vas odma do rute te. Veoma dobro rade to ovi iz Nokia firme!

Nokia Drive aplikacija Nokia Drive
od Nokia Corporation
Verzija: 3.0
Cijena: Besplatno


Marketplace Link

2 komentara :

  1. Zasto ovu aplikaciju ne nalazim na marketplace-u?

    ReplyDelete
  2. Jeli posjedujes Nokia Lumia uredaj? na kojem regionu si? pogledaj u opcijama ispod jezika tamo pise region i sema sistema itd. Ova aplikacija je dostupna samo za Nokia Lumia uredaje. a moguce je i da je ogranicena na regione, ako koristis Hrvatski ili Srpski region moguce da aplikacije nema. pokusaj postaviti region na Engleski ili Njemacki ugasi pa upali telefon i provjeri

    ReplyDelete

Ostavite komentar