16.7.12

Danas besplatne aplikacije od Liquid Daffodil

Zelim vam prestaviti aplikacije koje su inace placene, ali je programer ih danas odobrio da budu besplatne,  vjerovatno ce biti besplatne sljedecih 24h, vi ih skinite iako vam mozda ne trebaju, kasnije kada budu opet placene vi necete za njih placati! Nego samo kliknete opet na aplikaciju iako se placa i skinete je besplatno. Jedna medu njima meni se posebno svida, a to je gleek twitter aplikacija koja inace kosta 1.99$! Veoma dobra aplikacija. 
glƏƏk! aplikacija glƏƏk!
od Liquid Daffodil
Verzija: 1.11
Inace: 1.99$
Cijena: Besplatno


Marketplace Link

Pored ove imate jos Outsider Extras koja je dodatak na aplikaciju Outsider koja je nedavno izasla, a prije se zvala I'm a WP7. Ovi extras vam dodaju nove stvari koje nemate u aplikaciji i kostaju inace dodatno 2.99$, sad su besplatne. 
Outsider Extras aplikacija Outsider Extras
od Liquid Daffodil
Verzija: 3.12
Inace: 2.99$
Cijena: Besplatno


Marketplace Link

Treca aplikacija je Add to Contacts (0.99$) koja pretrazuje Bing da vam nade kontakt koji automatski dodajete onda u vase kontakte. 
Outsider Extras aplikacija Add to Contacts
od Liquid Daffodil
Verzija: 1.2
Inace: 0.99$
Cijena: Besplatno


Marketplace Link

Zadnja aplikacija Calendar search (0.99$) s njom mozete pretrazivati vas kalendar, u proslost a i u buducnost za nekim dogadajima.
Calendar Search aplikacija Calendar Search
od Liquid Daffodil
Verzija: 1.2
Inace: 0.99$
Cijena: Besplatno


Marketplace Link
Sve ove aplikacije su fantasticne i programer je dosta truda ulozio da budu vama dobre, tako kada budete ocijenjivali aplikacije uzmite u obzir da su besplatne te nemojte ni ocijenjivati ako necete programeru dati 5 zvijezdica! To vam je kao bonton windows phone marketplace-a i vazi za sve besplatne aplikacije. Ako ne znate ni programirati onda nemojte pogotovo davati nize ocijene od 5! Jer to ce uvrijediti programera koji je proveo aktivno 100h i vise na aplikaciji. Osim bontona igra i ulogu kako ce se reklamirati aplikacija kasnije ako ste vi dali losu ocijenu, sa jednom losom ocijenom zna se nekad pokvariti aplikacija koja je inace dobra i u buducnosti ce mozda biti i bolja ali ta ocijena losa mozda ostane i kvari ugled.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar