21.7.12

Cro vijesti aplikacija

Screen Capture (11)Danas slijedeci domaci programer ide na red. Rijec je o Petar Paaru, proizveo je jednu lijepu aplikaciju za vijesti, opcenito za Hrvatske vijesti. Dodao je 11 novina i njihove portale na netu u aplikaciju kao sadrzaj aplikacije. Poredane u metro stilu na prvoj stranici i pritiskom na jednu od njih odvede vas do stranice sa aktuelnim novostima doticnog portala. Imate mogucnost da pregledate dio clanka u aplikaciji pritiskom na clanak, ili ako zelite cijeli clanak pogledati imate dole dugme koje vas vodi da procitate cijeli clanak na tom portalu.

Neki od ovih portala imaju i kategorije u kojima objavjuju clanke, tako npr. u portalu Bugonline u aplikaciji imate mogucnost da filtrirate clanke na opste vijesti i na igre. Na portalu Poslovni.hr imate kategorije sa desne strane clanaka (Hrvatska, regija, svijet). I na vecini ostalih imaju kategorije da filtrirate vijesti po vasoj volji.


Screen Capture (10)Screen Capture (12)Screen Capture (14)

U aplikaciji imate i mogucnost lijepljenja pojedinih portala na vas start zaslon, tako da jednim pritiskom dodete do njihovih vijesti!
Screen Capture (15)

U postavkama imate opciju da upalite ili ugasite slike u clancima, kako bi recimo ustedili internet ako idete sa Windows Phone prego 3g, 4g, LTE ili kako god mreze. Fotografije koje su do tad skinute kako primjecujem snimljene su u pozadini i ne skidaju se ponovo ali samo dok je aplikacija aktivna, kada jednom izadete iz nje, slike se obrisu i svaki portal ce vam prikazivati samo svoj logo umjesto slike clanka.

Iz zakonskih razloga moramo navesti Yalla Apps kao izdavaca aplikacije, iako je Petar Paar programer nje. Yalla Apps je samo izdavac koji za programere objavljuje aplikacije uz manje troskove prijave nego AppHub i uz to pokriva podrucje koje AppHub za prijavu jos ne pokriva, a to je Balkan. Na istom principu radi i Appamarket o kojem smo vec pisali ranije.
Cro vijesti aplikacija Cro vijesti
od Yalla Apps
Verzija: 1.0
Cijena: Besplatno


Marketplace Link

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar