10.7.12

WP7 Novosti aplikacija 1.5 ce uskoro stici

Poslao sam verziju 1.5 WP7 Novosti aplikacije na AppHub i uskoro bi trebala proci certifikaciju, ocekujemo nekad sljedece sedmice oko utorka - srijede. Promjene su minimalne za sad ali radim na vecim poboljsanju vec, samo sto nije gotovo, fali mi jos malo testiranja i isprobavanja da ne bi se pojavljivale greske na vasim telefonima. Dodatke u ovoj verziji ce te sami uociti, nova Start plocica i nova aplikacijska plocica na listi aplikacija, plocica nije vise providna jer ako neko od vas koristi crvenu, ljubicastu, smedu ili zelenu boju, ona se bas ne poklapa sa identitetom bloga, tako ce ova plocica biti u bojama bloga. Kao i pozadina u aplikaciji.

Background 200pxOve biti nova plocica na vasem Start zaslonu. Nadam se da ce vam se svidjeti. uglavnom ovako ce biti uocljivija aplikacija na vasem zaslonu!

ApplicationIconOvo je nova aplikacijska plocica koja ce se bolje slagati u aplikacijama jer ima samo ikonu i nema teksta na plocici, skontao sam da tekst na aplikacijskoj plocici samo smeta.
Pozadina plocica je inspirisana od novog Start zaslona Windows Phone 8 i 7.8 sa onim minijaturnim zivim plocicama, tako i na nasoj plocici sada ima male, srednje i velike plocice.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar