17.7.12

Office 2013 i Windows Phone 8

Prije dan ili dva je izasla verzija 2013 Office-a ali samo consumer preview, sto znaci konzumacijska primjerka ili pregled (drugim rijecima Demo). Microsoft je otkrio kako ce izgledati sav Office 2013 i ponudio svima da ga instaliraju i isprobaju. a ono sto je najvaznije pokazali su i jednu lijepu stvar a to je da i Windows Phone 8 ce dobiti malo doradenu verziju Office-a. U kojoj mjeri ce i Windows Phone 7 (7.8) dobiti Office 2013 jos ne znamo, ali nadamo se da ce i to biti u jednoj od sljedecih nadogradnjih poslije 7.8 nadogradnje.

0361.Mobile Roaming SettingsOvako izgleda ta nova pozadina na Windows Phone 8 zaslonu, ostalo je jos isto ali mislim da ce doci jos novosti dok izade konacan proizvod na trziste. Sta vi mislite uspijeva li Microsoft sa svojim Metro stilom? Mi mislimo da pogadaju potpuno tacno!
Ovo i mnogo vise od Microsoft-a i Windows Phone-a ceka nas u sljedecoj godini, a sve pocinje u jesen vec kad cemo svi dobiti Windows Phone 7.8 nadogradnju za koju se nadamo da cemo dobiti mnogo vise funkcija nego samo Start zaslon, mada bi ja bio veoma zadovoljan samo i s tom novoscu jer je Windows Phone vec sam od sebe dobar operativni sistem

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar