15.8.12

Novi SkyDrive izgled


Par sedmica nakon izlaska novog Outlook.com (prosirenje "hotmail.com") i prijave vise od 10 miliona novih korisnika i mijenjanja izgleda, dolazi i SkyDrive novi izgled koji je skoro pa identican onom na Windows 8 i aplikaciji SkyDrive. Sa ovim Microsoft nastavlja ono sto smo pisali davno nekad da "Microsoft mijenja nazive svoje servisa", ova promjena u stilu i izgledu koristenja svih web aplikacija kao sto su mail, kalendar, kontakti, skydrive... traje vec mjesecima ali uskladili su je sad da bude isti izgled i osjecaj koristenja na Windows Phone, Windows 8 i na web aplikacijama, tako je zadovoljstvo korisnika zagarantovano!



Kada pricamo o zadovoljstvu korisnika Microsoft svakako vodi listu sa preko 95% zadovoljnih korisnika u oblasti mobilnih telefona Windows Phone, Windows 7 i Windows 8 operativnog sistema. dok su razlika prema iOS i Android drasticne, samo 63% korisnika je zadovoljno sa svojim Android telefonom, 80% sa svojim iPhone-om. Toliko o zadovoljstvu korisnika.

Da se vratimo na Skydrive, danas je na nasim prostorima se pojavila nova verzija i nadam se da ce te se snaci, sve je pojednostavljeno, tako da ne vjerujem da ce biti problema. Pokusajte i vi novu verziju i pisite mi u komentarima sta mislite o njoj.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar