29.8.12

Jos jedan novi Nokia Windows Phone 8


Nakon sto smo vam pokazali sliku uzivo o uredaju Nokia Phi, i njegove slike za patentska prava, sada imamo jos jedan uredaj za vas, takode iz Nokia kompanije. Ovaj put dizajner Bence Bogár koji radi za Egy Stúdió u Madarskoj je obavio slike za koje tvrdi da je to slijedeci Windows Phone 8 "made by" Nokia. Osim ove tvrdnje napisao je i da je uredaj sa Quad core procesorom, te da posjeduje zaslon od 4.5" i to u HD rezoluciji.




A evo jos koja slika uredaja, naravno moramo napomenuti, ko dosad jos nije primjetio, ove slike su CGI (kompjutersko generirane slike), znaci nisu prave fotografije.


Sta vi mislite o ovom dizajnu? Ipak odudara od dosadasnje linije sarenih Nokia Lumia uredaja. Lumia uredaji, a posebno 800, su bili dizajnirani za MeeGoo, tako da je ovo nekako prvi Nokia pokusaj Windows Phone dizajniranja. Sa strane na slikama vidimo da uredaj ima neke otvore sitne, poput zvucnika na HTC Surround, pomalo je Retro izgled ali sve ostalo je moderno, kao npr sto vidimo da na vrhu ima nesto za sto se sumnja da je skener otiska prsta, tako da se moze otkljucavati telefon i na taj nacin?! Primjecujemo i da fali utor za slusalice, niti vidimo ikakva dugmadi na telefonu...

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar