16.8.12

Nokia Windows Phone 8


Imamo "zvanicni" datum, datum se odnosi na zajednicki samit Microsoft-a i Nokia korporacije. Gdje ce najvjerovatnije prestaviti Windows Phone 8 zavrsni uredaj koji ce biti i u prodaji od tog dana. A taj dan je 5. septembar, to je za 20 dana! I uz ovu vijest imamo dvije lijepe slike koje zelimo podijeliti sa vama, prva je zaslon nove Nokije, sa 4,3" ili skoro 11cm kako i sami vidite!


Ovo je lijepa vijest da iz Nokije dolazi nesto malo veci uredaj, osim ovog imamo i diskusiju na raznim forumima o tome sta su ljudi sve rekli koji su bliski ovim uredajima i ne bi me iznenadilo da prva Nokia bude sa Dual Core procesorom, i 1GB RAM. uz ovaj ekran i Windows Phone 8! To potpisuje i slijedeca slika, zapravo "Twit" Chris Weber-a koji je bio zaduzen za kampanju oko Nokia Lumia 900 kao sef, nakon toga je proslijeden u ekipu koja je zaduzena za vodenje kompanije gdje je i Steve Elop-u koji je CEO Nokije u Americi.

Chris Weber prestavlja Windows Phone 8
Po ovom pisanju njegovom vidimo da upozorava Samsung koji je izdao uredaj Samsung Note, koji ima 5,3". Znaci malo vise nego ovaj uredaj iznad na slici, ali to znaci da Chris Weber upozorava da ce izaci i veci uredaji iz Nokia kompanije.

Nadajmo se dobrim vijestima za 20 dana, o svemu ce te biti obavijesteni na vrijeme!

izvor slika: Windows Phone Daily 

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar