19.2.13

Uporeda offline Navigacije Nokia Lumia 920 i Samsung Galaxy S 3

nokia s3

Nakon mnogo uporeda od kamere, do interfejsa, baterije, otpornosti na okolne uticaje sada imamo i video koji dokazuje ono sto vec znamo, a to da su Nokia navigacija i Nokia maps superiorni spram svih ostalih na trzistu. U ovom testu je Samsung Galaxy S 3, trenutno najprodavani Android telefon i najomiljeni. S druge strane Nokia Lumia 920 (mada se mogao isto tako i Nokia Lumia 620 i svi ostali uporediti jer su Nokia aplikacije iste na svim telefonima Lumia serije). U testi je jedna predpostavka postavljena, a to su offline navigacija i offline mape. Sta ako nemate pristup internetu u nekom trenutku ili kao sto je to kod nas na Balkanu slucaj nemate uopste internet jer flatrate-ovi i to postoje samo na ugovor, a ugovor zeli sve manje ljudi. Pogledajte video i uvjerite se sami sta moze tu uraditi za vas Samsung Galaxy S 3, a sta moze Nokia Lumia 920. U video zapisu je dokazano da Nokia funkcionira i bez interneta kao i sa, dok Samsung izgleda ni 10% svojih funkcija ne moze obaviti bez interneta.


2 komentara :

  1. ja sam već negde rekao da se ne da porediti gps na wp sa androidom. kad sam uključio gps na lumia 800 i posle bukvalno par sekundi dobio ono što sam tražio, najiskrenije sam pomislio da je neka greška ili slično. pa probao još nekoliko puta i zevao ko šaran na suvom. imajući iskustva sa nekoliko androida predhodno, gde se čeka po minutu i duže ponekad, mogu da kažem da je nokia bila i ostala zakon.

    ReplyDelete
  2. i jeste cudo od tehnike, cim se upali navigacija locira te u roku dvije-tri sekunde, signal se nikada, i bas nikada ne gubi, ni u tunelima, ni u dolinama, nigdje. osim toga ima bas svaka mala ulica ucrtana detaljno.

    ReplyDelete

Ostavite komentar