5.2.13

HT Eronet u BiH nudi dva Windows Phone na ugovor

Eronet

Danas sam primjetio par reklama kroz grad dok sam prolazio a to su bile HT Eronet reklame i na svima su bili Windows Phone, nisam mogao vjerovati da imaju u manjem gradicu cak 5 reklama sovjih. Na reklamama su i WP8 i WP7 uredaj, jedan je Lumia 820, a drugi Lumia 610. Dva top selera (lumia 610 inace najprodavani Windows Phone svih vremena). Eronet nudi ova dva telefona na ugovor od 24 mjeseca po povoljnim cijenama, Lumia 610 (Windows Phone 7) ima vec za 9 KM mjesecno, a dok Lumia 820 (Windows Phone 8) i bezicni punjac kostaju 39KM mjesecno u tarifi "Super 50".

Malo smo usput provjerili sta znaci ovo "Super 50" i vidimo da je to tarifa mjesecne naknade koja kosta 50KM uz koju dobijete 250 min. mjesecno u sve mobilne i fiksne mreze u BiH, 250 poruka takode u sve mreze, i 2GB internet paket (nakon isteka mejsecnog limita od 2GB se smanjuje samo brzina konekcija na 128kbit/s. Nisu naveli informaciju kolika je brzina inace jer Windows Phone 8 ima veoma dobar hardver koji pruza mogucnost i 7 Mbit (i brze) konekcije.

Sta vi mislite o ovoj tarifi? Jeli pravedna? Za nekoga ko puno telefonira i pise poruke ova tarifa se mozda i isplati ali nasem isljenje je da za obicnog korisnika 50KM + 39KM mjesecno za telefoniju mobilnu je previse, iako su dobri bonusi u tarifi.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar