12.2.13

Rezultati nase ankete od prosle sedmice

Nekoliko vas je ucestvovalo u ispitivanju koje smo vodili od proslog ponedjeljka, do jucer. Skupili smo neke vazne detalje o tome kako vi mislite o nama. Mozemo reci da smo veoma zadovoljni sa vasim reakcijama i zelimo se zahvalitit sto ste svi ucestvovali.

evo i rezultata na pitanje:

Bili vi bili spremni platiti za nasu aplikaciju bez reklama ili bi radije uzeli sa reklamama besplatnu verziju?

Ukupno prikupljeno 41 glas, 38 vas je reklo da bi uzeli aplikaciju sa reklamama koja je besplatna, dok je 3 reklo da bi uzeli placenu  verziju bez reklama. Iz toga smo odlucili da cemo u slijedecoj nadogradnji uvesti reklame na glavnoj stranici jednu, i na svakoj stranici kategorije po jos jednu. Takode napravit cemo placenu verziju koja nece imati reklame i manje ce zauzimati, osim toga u buducnosti nekad cemo mozda dodati vise funkcija placenoj aplikaciji tako da oni koji kupe osjete za sta su dali novac.

Screenshot (14)

Koju od boja na nasoj stranici koristite najvise?

Prikupljeno je ukupno 40 odgovora, a 32 glasa ide za plavu boju (standardnu), 6 za crvenu, 1 za zelenu i 1 za zutu boju. Ipak par vas vec koristi i nove boje, to je veoma dobro cuti, polako cemo i stranicu nadogradivati funkcijama tako da ce te je htjeti cesce posjecivati i preko racunara.

Screenshot (15)

Kako bi ocijenili nasu stranicu WP Novosti

Moramo li davati komentar na ovo :) 48 glasova ukupno, 18 vas je reklo da je WP Novosti stranica odlicna, 24 veoma dobra, 6 srednje a ni jedno lose! :) Hvala na vasem misljenju o nama i hvala sto nas pratite redovno.

Screenshot (16)

Volio bi saznati samo jos da li neko ima nesto protiv reklama u aplikaciji? Evo par detalja oko reklama, reklame ce prikupljati lokaciju svih nas koji koristimo besplatnu verziju u svrhu uskladivanja reklama, npr. nalazite se u Hrvatskoj vjerovtno da ce se prilagoditi reklame na Hrvatski jezik. Tako ako ste u Americi bice Americke reklame, logicno. Reklame se mogu i klikati, tako ako vas nesto zanima vi mozete kliknuti na reklamu i ona ce vas odvesti do tog sadrzaja. zadali smo tagove u nasoj aplikaciji za reklamu koji se samo vrte oko tehnike, aplikacija, Windows Phone, Microsoft, Nokia, Samsung, HTC, LG, tako da sigurno necete dobijati reklame koje nisu relevantne ili cak nepristojne. Sve ovo sto cemo uvesti jeste u cilju razvoja stranice, zelimo vam ugodno citanje Windows Phone novosti.

13 komentara :

  1. Ja licno nemam nista protiv, cak cu po nekad i kliknut na koju da vas podrzim :)

    ReplyDelete
  2. nemam ništa protiv reklama samo da se ne preteruje. od reklama se živi. opet na i onako malim displejima na telefonima mogu da počnu da iritiraju,

    ReplyDelete
  3. ma cepaj reklame, još si brate fin i pitaš nas za mišljenje. a mi tu nešto izvoljevamo. na fejsu ne možeš da pogledaš porike od reklama. rokaj samo da si nam živ i zdrav.
    p.s. još nisam nabacio wp7.8 na lumiu 800.ne da se :)

    ReplyDelete
  4. e to sam nekako pokusao st ovise smanjiti, nece uglavnom biti velike, svega 40-50 px sa 350px. a sto vise cu se potruditi da ne iritiraju, mislim na neprikladne stvari. zato postoje tagovi i lokacijske reklame koje ce nama prikazivati samo reklame pogodne za ovaj teritoiji...

    ReplyDelete
  5. :( jesi li pokusao sa onom metodom preko .cab fajlova koju sam objavio na forumu?

    ReplyDelete
  6. i zaboravio sam napisati da reklama ce doci tamo izmedu prvog clanka i refresh sugmeta i naziva (alles, sve, all), a kada otvoris neku kategoriju onda ce biti iznad imena kategorije, i samo na tim stranicama ce biti po jedna, nigdje vise.

    ReplyDelete
  7. nisam. sačekaću do kraja meseca, mada sam pokušavao nebrojano puta sa isključivanjem interneta ali neće. ako ne upali do kraja meseca probaću sa .cab fajlovima.

    ReplyDelete
  8. Ifet Cakovic12 July, 2013

    Imam samsung omniu 7 sa operativnim sistemom 7.8 .Kako da nabacim w 8 i da li u opste mogu

    ReplyDelete
  9. Ne moze se Windows Phone 7 nikako napraviti da radi sa Windows Phone 8. I da bi se hakiranjem nekako uradilo da moze kocilo bi toliko da se ne bi moglo koristiti

    ReplyDelete
  10. Ifete mani se budalaštine peodaj wp i kupi android.Ja imam lumia 920 totalno sam razocaran.uzalud bacen novac.

    ReplyDelete
  11. lubenica123410 January, 2015

    Ne slažem se sa Vama.

    ReplyDelete
  12. lubenica123410 January, 2015

    Slažem se

    ReplyDelete

Ostavite komentar