18.1.13

WP Novosti aplikacija verzija 1.7.7

Aplikacija

Pozdrav dragi citaoci, prije 12 sati je nasa WP Novosti aplikacija prosla certifikaciju na serverima Windows Phone Store-a te je mozete odma skinuti ili nadograditi za one koji je vec posjeduju. Ako jos nema u marketplace-u automatska obavijest da ima nadogradnja vi onda potrazite aplikaciju sa trazenjem unutar marketplace-a i onda ce pisati da je mozete aktualizirati.

Kako smo ranije i najavili sa ovom nadogradnjom smo omogucili opet pristup novom forumu, koji ce vama izgledati potpuno isto, link na stranici i unutar aplikacije sada opet rade. Izvinjavamo se jos jednom radi smetnji i radi naseg sada vec bivseg hostera. Forum jos nije na 100% stanju kao prije ove greske ali blizu je, naravno fali jos par tema ali i njih cemo napraviti cim prije.

Promjene u ovoj verziji su:
  • Dodali smo sat i status bar nazad koji smo u prosloj nadogradnji uklonili misleci da nije potrebno.
  • novi link do foruma jer smo imali problema sa hosterom

Ova verzija nosi isti broj jer broj promjena nije toliko znacajan. Zato je verzija 1.7.6 nosila druge novosti a to su:
  • nova slika zive plocice
  • novo ime bez 7 u nazivu.
  • novi izgled aplikacije, vise mjesta za clanke
  • background worker koji ce neke od znacajnih zadataka raditi malo sporije ali zato nece kociti zaslon kao do sad, koristenje aplikacije je sad minimalno, ali ipak brze.
Screen Capture (43)Screen Capture (42)Screen Capture (44)
Usput da napomenemo da radimo na verziji za 7.8 i 8. Novost u tim verzijama ce biti da se moze koristiti i najveca velicina zive plocice. Recite nam slobodno sta mislite o aplikaciji trenutno.
WP Novosti aplikacija WP Novosti
od: Dino Borogovac
Verzija: 1.7.7
Cijena: Besplatno


Store Link

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar