18.1.13

Geotones aplikacija

Nedavno smo naisli na jednu lijepu aplikaciju ali koja jos nije potpuno razvijena onoliko koliko zasluzuje. Naime po imenu vidite Geotones (geografski tonovi) radi se o tonovima koji svako od nas moze zabiljeziti i zalijepiti na lokaciju gdje se nalazimo. Nakon toga svako ko koristi aplikaciju moze skinuti taj ton, poslusati ga ili komentirati ga direktno u aplikciji. Aplikacija je zamisljena i odradena tako da pustite neku pjesmu na telefonu i unutar aplikacije je snimate i postavite.

Screen Capture (58)Screen Capture (47)Screen Capture (46)

Iznad smo napisali da nije jos razvijena koliko bi trebala biti a to govorimo jer zelimo vidjeti jos da programer napravi mogucnosti dijeljenja vec postojecih zvukova ili cak pjesama. Ovo sa pjesmama ce biti malo teze jer one podlezu licenzama ako su skinute sa xbox music itd. Ali ipak se moze nesto napraviti da se legalno razmjenjuju zvukovi i dalje da ostane geografski dio kao glavni.

U aplikaciji imate izbor kada trazite zvukove, mozete izabrati izmedu dosta muzickih pravaca od Rock, Pop, Hip-Hop do Trance itd. Sve u svemu veoma dobra aplikacija koja zasluzuje malo vise paznje i malo vise razvijanja da bi postala jedna od boljih na Marketplace-u.

Geotones aplikacija Geotones
od: Geotones
Verzija: 1.0
Cijena: Besplatno


Store Link

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar