23.12.12

Sta vas ocekuje nadogradnjom WP Novosti aplikacije

Mali pregled onoga sta vas ocekuje sa slijedecom nadogradnjom nase WP Novosti aplikacije. WP Novosti aplikacija ce od sada biti WP Novosti umjesto WP7 Novosti, pokusat cemo promijeniti ime i na serverima Microsoft-a, za sad ce biti vidljivo unutar aplikacije novo ime i na plocici.

Screen Capture (13)

Aplikacija ce imati verziju 1.7.5 i imati ce slijedece novine:
  • Zivu plocicu manjih funkcija (manjih funkcija jer ce samo prikazivati zadnji clanak za pocetak, i to kada otvorite aplikaciju. Radimo na tome da se to aktualizira u pozadini.)
  • Novi logo zive plocice (kao sto vec navedeno goree, 7 smo izbacili iz imena aplikacije jer je neprikladno.
  • Pivoti stranica su sada pomjereni malo vise vrhu, tako ce biti vise sadrzaja vidljivo kada otvorite aplikaciju.
  • Dodali smo novi logo za forum unutar aplikacije (na stranici gdje su kategorije)
  • Hrvatski jezik smo izbacili radi nesporazuma sa Microsft-om (ako imate WP8 uredaj i koristite hrvatski jezik, onda ce i aplikacija biti na tom jeziku, ali ako koristite WP7 uredaj nema hrvatskog, bosanskog ili srpskog a pri tome koristite njemacki ili engleski (USA) onda ce aplikacija biti prevedena. Na svim ostalim jezicima ce biti ipak na domacem jeziku. za ovo je Microsoft kriv jer su nam odbili aplikaciju jer kako oni kazu "WP7 nema hrvatski, bosanski, srpski jezik i zato nas prevod unutar aplikacije nije prikladan i mora biti uklonjen")
  • Dodali smo u pozadini pripremu za slijedece korake zive plocice, pod tim podrazumijevamo da ce uskoro aplikacija moci skidati clanke u pozadini i obavijestavati vas o novim clancima, pored toga ce pisati i broj novih clanaka na plocici.
Evo i par fotografija kako ce to izgledati na WP 7.8 i na WP 8 uredajima.

Screen Capture (14)Screen Capture (16)

Screen Capture (10)Screen Capture (11)

Za sve one koji nemaju jos nasu aplikaciju, gore desno ispod naziva stranice imate link do nje. Ujedno se i zahvaljujem na 700 download-a! I naravno za sve one dobre komentare i ocijene.

1 komentara :

  1. super stvar za korisnike WP,jos da se napravi sajt nesto kao klix,da se vijesti ne ucitavaju ovako kao browser,mozda bude poboljsanja na WP 7.8 keep it up ;)

    ReplyDelete

Ostavite komentar