19.12.12

Nokia Ringtone Maker i Bluetooth Share u Store-u za WP 7.8

Ranije smo vec najavili da ce ove funkcije doci kao zasebne aplikacije u Store i sad je to vrijeme stiglo. Nokia Ringotne Maker aplikacija koja sluzi za pravljenje zvukova za zvono i rezanje pjesama sa telefona na duzinu koja odgovara za zvono i Nokia Bluetooth Share aplikacije su veoma dobre i mozete ih skinuti od danas.

ringtone maker

Nokia Ringtone Maker Ringtone Maker
od Nokia Corp.
Verzija: 1.0.5.3
Cijena: Besplatno


Store Link

Bluetooth Share

Nokia Bluetooth Share Bluetooth Share
od Nokia Corp.
Verzija: 1.0.5.1
Cijena: Besplatno


Store Link

Mala napomena da ove aplikacije mozete skinuti samo ako imate Windows Phone 7.8! Sa WP 7.5 ce vam izbaciti "gresku" da morate imati WP 7.8. I vaze samo za Nokia Lumia uredaje.

6 komentara :

  1. imam wp 7.8 ali nema ovih aplikacija a kad odem na store link ovdje pise da nije dostupno wtf???

    ReplyDelete
  2. Meni neradi a imam lumiu800 o wp 7.8...

    ReplyDelete
  3. ako si na jednom od domacih trzista moze jos potrajati, serveri se jos namjestaju na 7.8 microsoft je sinoc pustio nadogradnju koju nikad do sad niko nije sproveo u tolikom obimu kao oni. Bez obzira na drzavu i mrezu oni su pustili 7.8 sto je veliki poduhvat ako imate 2 modela a wp7 ima podosta... A moguce je da aplikacija nije ni objavljena na nasim trzistima. U tom slucaju moze pomoci jedan email tacnim ljudima u nokiji da je objave...

    ReplyDelete
  4. na kojem ste trzistu vi? Izgleda da nokia nije objavila aplikaciju svugdje... Izgleda morat ce te sacekati da nokia je objavi na sva trzista. Ni nasa aplikacija nije objavljena u pola drzava u kojima moze biti, zato ima email na koji me ljudi mogu kontaktirati i ja bi objavio ako postoji zahtjev...

    ReplyDelete
  5. ja ne mogu naci nigdje ovaj bluetooth share, mjenjao sam i regiju al nema je.Inače imam Lumiu 710 ,7.8

    ReplyDelete
  6. mora biti, jesi li pokusao ovaj link iznad??? ti linkovi vode direktno do aplikacija ako imas Nokia lumia bilo koji i 7.8.

    ReplyDelete

Ostavite komentar