23.12.12

CroVijesti aplikacija dobila novi izgled

CroVijesti aplikacija je prije par dana dobila novi izgled i zelimo vam to i pokazati, programeri su se potrudili pruziti novi vizualni identitet i uz to novi logo aplikacije. Sada su poslusali Metro upute i aplikacij ana logu se pise malim slovima i odvojeno. Ja licno samo malo zamjerim sto logo nije veci, to se posebno vidi na telefonu direktno, plocica aplikacije i njen logo su dosli sitni. A jos uz to ako koristite plavu akcent boju na telefonu sav logo nazalost propada u pozadinu nekako i skoro je nevidljiv.

98e28781-2424-45a8-af9a-b1e51ff361456d093990-dea3-42a5-a076-907227824f5a


Nas prijedlog bi bio da se pozadina aplikacijske plocice napravi jednom standardnom bojom, ili da se logo napravi jednom standardnom bojom. Postoji i druga varijanta i da se napravi logo prozirnim i da koristi akcent boju plocice a pozadina plocice bude u nekoj boji. Tako bi logo bio u boji akcenta koji koriste korisnici i bio bi prikladan. Naravno uz malo veci logo jer na manjim telefonima, a posebno na nasem prostoru jos vladaju do 4" telefoni to bi bilo "bolje" za oko.

Sto se tice funkcionalnosti nisam nista novo primjetio, jedino je dodano jos izvora novosti. A programer Petar se potrudio pruziti sto bolje moguce zadovoljstvo svojim korisnicima i cak omogucava prijedloge o novim izvorima koje prima na email adresu petar.paar@gmail.com. CroVijesti (sada - cro vijesti) je veoma dobra aplikacija i veoma dobro je vidjeti da se na nasem trzistu ipak nesto desava.


Cro vijesti aplikacija cro vijesti
od: Petar Paar
Verzija: 1.3
Cijena: Besplatno


Store Link

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar