30.11.12

Deadmau5 i spektakl u bojama i muzici

Deadmau5 kao i sto smo pisali ranije da je reklamirao Nokia Lumia 800 uredaj prije izlaska i ovaj put je nesto lijepo pripremio u ime Nokia Lumia, spektakl je nazvan "This is Lumia". Odrzano je opet u Londonu, ovaj put ne nije bilo prezentacije na velikoj zgradi kao prosli put ali je bilo dosta boja i svijetlosti za vidjeti, uz njegovu muziku naravno, evo pogledajte kako ljudi u Londonu imaju prilike da gledaju lijepe stvari i zabave. Sve je bilo uglavnom u bojama cyan, magenta, yellow, a to su prepoznatljive boje Lumia serije telefona. Nokia uglavnom zna kako se reklamiraju telefoni! Osim ove vijesti izgleda da se Nokia izvlaci iz duboke krize iz koje je skoro niko nije vidio da izlazi kao pobjednik, njihovi vrijednosni papiri su skocili u zadnje vrijeme i veliki investitori su se vratili i ulozili ogroman novac opet u Nokia kompaniju, medu njima su najvece banke svijeta, to ipak nesto znaci.

4 komentara :

  1. Mislim da je krajnje vreme da odete da zakupite adresu I da pokrenete sajt sa forumom. Kakav-takav. Na brzinu, a posle lagano prepravljate I shtimujete sve sta treba. Pretrasli ste za blog.

    ReplyDelete
  2. Za adresu vec skupljamo novac, zato i ono "donate" dugme desno jer je .ba domena poskupa, imam novac za .com domenu i vjerovatno ce biti .com na kraju ali zelim jos neke stvari uskladiti prije toga. a forum ce doci, sada jos nije vrijeme za njega. ali bice uskoro.

    ReplyDelete
  3. Pozdrav monkeyjob, mozes li mi se javiti preko formulara na stranici "o wp7 novosti" da se konsultujemo oko foruma nesto...

    ReplyDelete
  4. monkeyjob@mail.com a onda cu ti dati sve podatke tacne. Ovaj mejl mi je za forume :D

    ReplyDelete

Ostavite komentar