11.11.12

Da li Nokia nama pokusava nesto reci o Windows Phone 7.8? [Lazna uzbuna]

Lazna uzbuna. Nakon sto smo ovo napisali sjetili smo se aplikacije sa kojom mozete promjeniti emocije na vasem WP7 uredaju, ali ipak clanak stoji jer sta je Nokia zelila reci sa ovim, sigurno oni ne bi reklamirali tek tako aplikaciju koja ima ono sto ima vec u WP8 uredajima, mislimo da stoji nesto iza toga. a evo link i do aplikacije.
Danas sam upratio nesto na oficijelnoj stranici Nokije na facebook-u. Napisali su nesto i objavili lijepu sliku, na prvi pogled nije nesto znacajna pomislit ce te. Jer su samo emocije u porukama pokazane, ali bas to je zanimljivo. Emocije u porukama ovakve kakve vidite imaju samo Windows Phone 8 uredaji i custom Windows Phone 7.8 ROM-ovi.

Nokia

Na slici vidimo Nokia Lumia 800 uredaj u porukama, ali sa tim emocijama od Windows Phone 8/7.8. Da li Nokia zeli s ovim nagovijestiti izlazak Windows Phone 7.8 nadogradnje??? Mi smo 100% ubjedeni da je to u pitanju, jer kriticari misle da su kupci Nokia WP7 uredaja "zeznuti" jer su platili a dobili "samo WP7". dok mi mislimo da nisu zeznuti jer svako ko je platio Nokia Lumia 800/900 uredaj je jos uvijek u "trendu" tehnike. Mi na Balkanu svakako poprilicno kasnimo za svijetom i zasto bi Nokia Lumia 800 bio vec zastarjeli model?! Kada u sebi ima dobru tehniku i super aplikacije koje zele svi suparnici Windows Phone-a (Nokia Drive, Nokia City Lens, Nokia Transport itd.). Ova slika je dokaz da Nokia, a ni Microsoft nisu zaboravili za Windows Phone 7.8 i sve cvrsce vjerujemo da je pri kraju i uskoro izlazi.

2 komentara :

Ostavite komentar