24.8.13

6tag neoficijelni – oficijelni instagram klijent za Windows Phone

6tag slika 2

6tag je nova aplikacija programera Rudy Huyn koji je prije toga napravio aplikaciju 6sec (zamjena za vine). Ovaj put je imao podrsku od instagrama direktno pri pravljenju ove aplikacije 6tag i oni su mu pregledali aplikaciju i rekli da je moze tako pustiti u promet, uz to su mu pruzili i sve originalne filtere koje ima inace samo orgiginalna instagram aplikacija.

6tag slika 1

Uz te originalne stvari programer je dodao lijep izgled i super intuitivno koristenje aplikacije. Mozete cak snimati i veideozapiske koje mozete direktno objavljivati i dijeliti na dosta socijalnih mreza kao facebook ili twitter. Nesto korisno je napravio i sa tagovanjem na karti, tako da svku sliku mozete dodati lokaciju i kasnije na karti posmatrati gdje ste sve slike pravili.

6tag slika 3

Sto je jos vrijedno napomene, ovaj programer ima skoro 5000 ocijena i aplikacija mu ima 5 punih zvijezdica, samo po koji je dao 4 a par “kretena” je dalo jednu zvijezdicu jer su napisali kao razlog “moj email je vec prijavljen, odma brisem aplikaciju”. To sto je email prijavljen mogao je i sam znati i pokusati vratiti svoju sifru a ne ostavljati na ovako dobroj aplikaciji pogrdan komentar i ocijenu.

I aplikacija je dostupna samo za Windows Phone 8, programer se jos nije izsjasnio hoce li praviti i jednu za WP7.

6tag aplikacija 6tag
od: Rudy Huyn
Verzija: 1.0.1.0
Cijena: Besplatno

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar