4.9.12

Nokia postavila jos par novih video zapisa kao poziv za sutrasnju prezentaciju

Slijedeci video zapisi su osvanuli danas na youtube a objavljeni opet od strane Nokije. Svaki od njih pokazuje jednu novost koja ce biti prestavljena sutra. 

Prvi video pokazuje "augmented reality" ili prividnu stvarnost, a t osu aplikacije poput Nokia City lens, Wikitude itd. koje vam kroz objektiv telefona pokazuju informacije na vasem zaslonu koje su bitne.



Drugi video pokazuje raznolikost Nokia telefona, a prvobitno Nokia Lumia uredaja i njihovih boja, Naime ista djevojka kao na prvom video zapisu ulazi ovaj put u prodavnicu i kamera prvo zabiljezi u jednom redu sve crne monotone cipele, a djevojka se odluci za crvene koje prestavljaju boje Nokia Lumia uredaja. Crna boja cipela po nama prestavlja sve druge telefone trenutno na trzistu.



Treci video se odnosi na razne kablove koje morate nositi sa vama i razne komplikacije koje Nokia zeli ukinuti sa novom linijom Lumia uredaja i bezicnim punjacima.



Sve u svemu Nokia zeli sutra da se ukljuci cijeli svijet jer su najavili vec ranije "stvari ce se promijeniti", i mi smo pisali o tome ranije. Ostaje nam cekati nepunih 20 sati.

izvor: WPCentral.com 

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar