2.9.12

Nokia + Microsoft prezentacija 05.09.2012

Nokia i Microsoft ce odrzati jednu prezentaciju sirom svijeta, koja pocinje u Europi u 16h, a koja ima veze sa mobilnim telefonima i mogucim tabletima made by Nokia i Microsoft. Nokia je izdala par video zapisa o tome i u svakom se spominje "stvari ce se promijeniti". Sa tim misle vjerovatno na Windows Phone 8 i na nove Nokia uredaje sa WP8. Ti video zapisi su snimljeni sa mobilnim telefonima ali kada malo bolje pogledamo slika i fps u tim video zapisima su tako dobri i dobro osvijetljeni bez obzira jeli sunce direktno sja u snimatelja ili je u sijeni necega, uvijek je cijela scena dobro osvijetljena. Vjerovatno imaju nesto dobro pokazati 05. sepmtembra 2012.

Iz tog razloga smo stavili i brojcanik koji odbrojava do tada sa desne strane, a vidjet cemo nekako i da uzivo prenosimo tu prezentaciju jer ce vjerovatno biti uzivo webcast. Nasli smo na Nokia stranici gdje ce biti, samo cemo ih pitati jos da li smijemo i mi koristiti. Za sad vam mogu pokazati ovaj video i ocijenite sami sta zele reci s njim. Mnogi govore da ima veze sa Novim Nokia Phi, neki govore da je u pitanju tehnologija PureView koja ce vjerovatno doci u nove Windows Phone uredaje. Mi kazemo sacekajmo jos koji dan i znat cemo vise!



Drugi video zapis je iz Italije, slucajnost ili stoji nesto iza? evo pogledajte i taj video. U njemu na kraju pise "restate in linea", sto znaci "stani u liniju (red)".


0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar