9.9.12

Klix.ba aplikacija za Windows Phone


120904077.2_xl
slika preuzeta sa klix.ba

Prije par dana je izasla i aplikacija internet portala klic.ba, i posto trazimo sve nase domace programere i da prestavimo njihove aplikacije, necemo zaobici ni ovu novu ali dovrsenu aplikaciju. Aplikacija se vrti oko vijesti u nasem regionu i sire. Kao i sam portal klix.ba ova aplikacija ce vam donijeti sve moguce informacije koje vama trebaju.

Screen Capture (43) Screen Capture (44) Screen Capture (45)

Na nas je ostavila pozitivan dojam, aplikaciju je programirao Semin Alkic, tako pise na windowsphone marketplace-u. Aplikacija ima za sad 7 ocijena i sve u sa 5 zvijezdica! To je za pohvalu, nadamo se da ce kroz ovu malu renecziju aplikacija dobiti jos ocijena sa 5 i naravno da ce se prosiriti sto prije. Aplikacija je dobro kodirana i sve funkcionira. Imate razne mogucnosti da zalijepite neku od tema na vas start zaslon, ili da podijelite svaki clanak posebno putem poruke, emaila, drustvene mreze, takode posjedujete mogucnost da snimite odredeni clanak pa da ga kasnije citate. Taj clanak ce se onda nalaziti u aplikciji pod pivotom “odabrani” gdje su svi vasi odabrani clanci.

Screen Capture (46) Screen Capture (47) Screen Capture (48)

Kao sto vidite i sami gore na slici imate mogucnost odabira i popularnih vijesti, kao i vijesti dana, kolumne i komentari i lokalne vijesti koje se ne nalaze gore u pivotima, nego su ovdje kao “podkategorija”
Nadamo se da ce te uzivati u aplikaciji i da ce uskoro doci novosti i nove funkcije kao ziva plocica, npr broj novih vijesti, ili notifikacija posebne kategorije koje pratite o novim clancima itd. Sve u svemu dobra aplikacija!
Klix.ba aplikacija Klix.ba
od Semin Alkic
Verzija: 1.0
Cijena: Besplatno


Marketplace Link

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar