24.9.13

WP Novosti besplatna i placena aplikacija pod novim verzijama

WP Novosti mockup
WP Novosti (besplatna) aplikacija je danas dobila svoju slijedecu nadogradnju koju mozete odma skinuti, popravili smo vidljivost reklama na nasim prostorima jer je vidljivost bila ispod 1% do sada, od sada ce sigurno biti 99%, znaci da ce te rijetko kada vidjeti u aplikaciji ono polje da nema reklamu. Poboljsali smo malo i rad aplikacije tako sto smo prebacili djelove da se izvode i razlicitim grupama umjesto u jednoj, to bi se trebalo primjetiti posebno na WP7 verziji.

Slijedeca verzija je vec na putu, i imat ce popravljene greske koje su nastale ovom verzijom, a koje nismo mogli vidjeti dok aplikacija nije prosla certifikaciju. Za jednu od slijedecih verzija planiramo i clanci da se otvaraju unutar aplikacije, i evo slika kako smo to zamislili. Za sad smo tako zamislili i radimo na tome da prikazuje samo clanak, sta vi mislite o ovome?!

wp_ss_20130921_0001wp_ss_20130921_0002

wp_ss_20130924_0003

Ovako ce izgledati kada se otvori clanak, iznad ce te imati samo sat i indikatore kada skida clanak, i ako pritisnete tu prstom ono ce pokazati ostale ikone kao Wifi, mrezu itd. Donja slika pokazuje vodoravno citanje clanaka sa izvucenim indikatorima koji se automatski vrate na svoje mjesto i sakriju.

Jeli to dovoljno “u aplikaciji” otvaranja clanaka?! Za sada smo uradili da se ovako kao lijevo na slici otvara ali cilj nam je da se otvori ovako kao desno, da ugledate odma clanak kada otvorite iz aplikacije i nadamo se da cemo imati dovoljno vremena ovih dana i to cemo uspjeti onda.

Placena verzija je vec ranije dobila ovu zadnju nadogradnju i ona radi vec bolje nego ranije, prije svega brze, to vam najbolje mogu reci oni koji su isprobali obje verzije (placenu i besplatnu). Uskoro cemo poslati placenim korisnicima novu verziju gdje ce se clanci otvarati u aplikaciji i nakon toga cemo to i implementirati i u besplatnu.
WP Novosti aplikacija WP Novosti
od: Dino Borogovac
Verzija: 1.9.2
Cijena: Besplatno


WP Novosti aplikacija WP Novosti
od: Dino Borogovac
Verzija: 1.9.2
Cijena: 0.99€


2 komentara :

  1. I ako ste do sad najbolji jer ste koliko ja znam jedina aplikacija za wp na nasim prostorima,svaka inovacija je dobrodosla

    ReplyDelete
  2. hvala :) a ima jos domacih aplikacija o windows phone.

    ReplyDelete

Ostavite komentar